Team Kitchen är som namnet antyder, vårt kök där hela teamet lagar mat tillsammans. Vår huvuduppgift är att ordna njutbara matlagningskurser som också förstärker sammanhållningen i teamet. Alla som vill tillbringa en trevlig kväll, lära sig något nytt och njuta av både matlagning och gott sällskap, är hjärtligt välkomna till oss.
Vi grundade Team Kitchen år 2006 och direkt från starten har vi tagit emot över tusen kockande kunder per år. Våra mat- och vinproffs har en passion för smakupplevelser och de handleder och undervisar kursdeltagarna med flera tiotal års erfarenhet. På våra kurser lyckas både nybörjare och mästare och maten blir alltid läcker.
Vårt löfte är, att när du spenderar en kväll hos oss, blir du både inspirerad och härligt mätt.
"Det ska vara både roligt och okomplicerat att laga mat. Smakerna blir som bäst i en avslappnad miljö och när alla är på gott humör.”
Jannas bakgrund som köksmästare bygger på bl a följande utbildning: BA inom hotell- och restaurangadministration, köksmästarutbildning samt Weset 3 wine and spirits education. Hon har arbetserfarenhet från olika restauranger och hotell både i Finland och Europa.Kati har jobbat som kock och köksmästare på flera av Helsingfors topprestauranger, t ex Savoy och G.W. Sundmans.
Mark är en toppkock med mångsidigt kunnande. Hans passion är fiske och jakt med pilbåge.
Team Kitchens flitiga och sympatiska assistenter tar hand om kvällens viktigaste uppgifter: hjälper till i köket, diskar upp efter kursen och ser till att allt blir snyggt och prydligt efteråt.