Tervetula Team Kitcheniin, aloitetaan yhteinen kokkaushetkemme!
Illan aluksi iloiset assistenttimme ottavat vieraat vastaan viihtyisässä loungessamme. Seuraavaksi siirrytään keittiöön, jossa käydään läpi illan ruokalajit ja reseptit keittiömestarin johdolla sekä jaetaan osallistujat ryhmiin. Kukin ryhmä saa suorittaakseen yhden tai useamman, juuri sopivasti haastavan ruuanlaittotehtävän. Rautaisella ammattitaidolla varustettu keittiömestarimme opastaa kurssilaisia koko ajan ja jakaa parhaat vinkkinsä, joiden avulla kaikki varmasti onnistuvat. Kukaan ei siis jää pulaan tai putoa kyydistä.
Kun padat ovat porisseet ja tehosekoittimet hiljentyneet, on aika siirtyä Team Kitchenin mainioiden keittiöapulaisten valmiiksi kattamaan pöytään. Kokkailun lopputuloksena syntyy täydellinen, vähintään kolmen ruokalajin gourmetateria. Annokset tarjoillaan tekijöidensä esitteleminä pöytään ja jokaisen ruokalajin kumppaniksi on valittu juuri sopiva juoma. Samalla vauhdikas keittiömme on muuttunut viihtyisäksi illallisravintolaksi, jossa kokkikin on kaikille tuttu.
Ilta päättyy viimeistään klo 22 (tai sopimuksen mukaan), jolloin vatsat ovat taatusti täynnä, posket luultavasti kipeinä kaikesta nauramisesta ja mieli täynnä iloa yhteisistä onnistumisista.
Ai niin, meillä ei sitten tarvitse tiskata. Ahkerat keittiöapulaisemme hoitavat senkin puolestanne.
Lisätietoa kursseistamme:
Lounaskurssi alkaa klo 11 ja päättyy viimeistään 14.30.
Hinta alkaen 110€/hlö + alv 14 %.
Vähintään 10 osallistujaa.
Lounaskurssi sisältää:
Reseptit, opetuksen, hyvät vinkit onnistumiseen ja ruuanlaitto keittiömestarin opastamana. Kolmen ruokalajin lounas hyvässä seurassa.
Menu (esimerkki)
Hinta alkaen 130€/hlö + alv 14 %.
Hintaan sisältyy:
Reseptit, opetus ja hyvät vinkit onnistumiseen sekä ruuanlaitto keittiömestarin opastamana. Kolmen ruokalajin illallinen hyvässä seurassa.
Korealainen ruoka syödään pöytägrillien ympärillä. Tule maistelemaan ja tutustumaan korealaiseen keittiöön.
Iloiset assistenttimme ottavat kokkailijat vastaan viihtyisässä loungessamme. Seuraavaksi siirrytään keittiöön, jossa keittiömestari kertoo illan ohjelmasta ja jakaa osallistujat kahteen joukkueeseen. Keittiötaistelun tavoite on, että molemmat joukkueet valmistavat kolmen ruokalajin menun samalla kilpaillen toisiaan vastaan. Kilpailun aikana seurataan ja pisteytetään joukkueen yhteistyötä ja keittiötapoja sekä ruokien ulkonäköä, makua ja koostumusta. Tuomarina toimii lahjomaton ja ammattitaitoinen keittiömestarimme.
Joukkuejaon jälkeen keittiössä pidetään niin sanottu Master Class, jonka aikana keittiömestari käy läpi reseptit ja antaa sopivasti vinkkejä kilpailijoille. Tämän jälkeen joukkueet saavat ryhtyä töihin.
Kun ruoka on valmista ja ihanat tuoksut saavat veden kielelle, molemmat joukkueet viimeistelevät annokset, kukin omalle tiimilleen sekä tuomarille. Lopuksi siirrytään nauttimaan yhteisen työn tuloksista valmiiksi katettuun pöytään. Joukkueet esittelevät omat ruokalajinsa, niistä nautitaan yhdessä ja maistellaan ruokiin sopivia viinejä tai muita juomia.
Jokaisen ruokalajin kohdalla molempien joukkueiden edustajat palaavat keittiöön viimeistelemään tarjoiltavat annokset, ja tuovat ne sitten muille syötäväksi. Illallisen päätteeksi keittiömestari paljastaa kilpailun tulokset ja voittajat voivat onnitella toisiaan hyvin tehdystä ruoasta.